Tuesday, May 24, 2011

marry me.. :p

ohh.. sangat lama dah x update blog... rindu.rinduu... :))

sangat excited nak upadate hari ni sebab nak cerita pasal drama marry me mary! sangat best okay... fun gilaa and cerita ni comel.. plus OST cerita ni semua best.. plus lagi hero yang sangat cool and sporting.. totally fall in love with that kind of boy.. hee.. and heroin yang sangatt comel gilaaa, macam budak sekolah je muka dia.. ^^

memang aku addicted sikit kalau da tgk cerita korea.. ramai kot perempuan yang suka tengok cerita korea kan3.. bukan aku je.. so, memang aku normal la kan.. mungkin girls suka tengok cerita korea sebab cerita2 yang diorang buat semua sangat sweet and romantik.. :p kadang2 x mungkin real life macam tu kan.. tapi, xpe la.. x kesah.. ^^ lelaki memang x suka la kan.. mesti dorang ckp poyo je.. tau dah.. tapi tak semua la..ada je yang suka.. aku tahu.. haha.















comel kan. comel kan... :) ok.. aku terexcited lebih pulak.. huu..

2 comments:

  1. mira ko download ktne cite nih???=D

    ReplyDelete
  2. x download..kite amek kt kawan kite..huhu.

    ReplyDelete